Værkstedet

Vores værksted er altid på forkant med udviklingen


Afgivelse af tilbud:

Det tilbud du modtager fra os er beregnet med kvalitetsmærket reservedele, altså org. dele eller tilsvarende, samt Castrol olier, for bedre sikkerhed, det fortjener du og din bil.

Mekonomen autoteknik

Værkstederne er altid på forkant med udviklingen, og skal være kendt for et højt niveau og en god service.

Kort sagt det naturlige sted at henvende sig for billisten. Et naturligt sted når bilen skal til service, synes eller man bare har brug for et godt råd ...

Som Mekonomen Autoteknik værksted deltager vi i en landsdækkende markedsføring: annoncering, pressemeddelelser samt en plads på Internettet. Via ensartet skiltning og stærke produkter søger Mekonomen Autoteknik at skabe en stærk profil – både lokalt og på landsplan.

Ved valg af et Mekonomen Autoteknik værksted er du sikret mekanikere af professionel teknisk skoling – Diplomkurser – i samarbejde med bl.a. Bosch.

Reperationer udført på vores Mekonomen værksted, gives der 3 års garanti på udskiftede reservedele. Et udtryk for kvalitet.

God vedligeholdelse af bilen giver problemfri kørsel

For at holde din bil i god stand, så den kan køre mange problemfri kilometer, kræves det at den serviceres regelmæssigt. I takt med stadig flere avancerede tekniske løsninger, optimeret præstation og længere serviceintervaller er dette vigtigere end nogensinde. Det er din interesse at undgå unødige omkostninger på grund af manglende service.

Mekonomen Autoteknik tilbyder handlefrihed på værkstedsregninger og tilbehør - her og nu.