Airconditionservice på bil udføres

Hvornår har du sidst fået tjekket bilens aircondition?

Har du et airconditionanlæg i din bil? Så kan det være en rigtig god ide at få foretaget et regelmæssigt eftersyn af anlægget for at sikre, at det fungerer, som det skal. Det er nemlig typisk ikke en del af det almindelige serviceeftersyn.

Hos Autohjørnet Køge ApS har vi stor erfaring inden for airconditionservice på bil, som vi udfører til skarpe priser for både private bilejere og erhvervskunder. Vores kundekreds kommer typisk fra områderne omkring Køge, Solrød og Herfølge, men vi tager imod alle biler, herunder også elbiler og hybridbiler.

Hvorfor er airconditionservice på bil vigtigt?

Der er flere gode grunde til, hvorfor det er vigtigt at få foretaget et regelmæssigt eftersyn af bilens airconditionanlæg. Den primære årsag er, at langt de fleste anlæg løbende vil tabe en smule kølemiddel, og det kan blandt andet have følgende konsekvenser:

  • ​Det bliver dyrere i drift
  • ​Anlæggets ydeevne nedsættes
  • ​Risikoen for overophedning af anlægget øges.

Overopheder anlægget, er der en risiko for, at det brænder sammen, og så skal hele anlægget udskiftes. Det er således væsentligt billigere at få udført et regelmæssigt eftersyn. 

Hvor ofte skal der udføres service af aircondition på bil?

Som tommelfingerregel anbefales det, at du får udført airconditionservice på bil mindst hvert andet år. Det skyldes, at et airconditionanlæg i gennemsnit taber ca. 10 % kølemiddel om året, og det vil sige, at anlægget efter to år har mistet en femtedel af kølemidlet, og det vil kunne mærkes.

Derudover kan der være tilfælde, hvor det kan være en rigtig god ide at få foretaget et servicetjek af airconditionanlægget i bilen oftere. Det kan for eksempel være i forbindelse med bilture sydpå.

Her bliver belastningen på anlægget øget betydeligt, idet man typisk vil bruge anlægget mere, desto varmere der er. Derfor vil det også være meget ubehageligt, hvis airconditionanlægget pludselig ikke fungerer, som det skal.

Desuden bør du også få efterset dit anlæg, hvis det lugter, når du tænder for det. Lugtgener fra airconditionanlægget kan nemlig være tegn på bakterier.

Få en pris på et eftersyn af dit airconditionanlæg

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud på airconditionservice på bil. 

Hvad siger vores kunder

Herunder finder du et udpluk af de udtalelser vi har fået gennem årene.

"Kanon service"

Kanon service en klar anbefaling herfra mig.

Martin Ravn

"Super søde"

Rigtig god service! Og super søde mennesker.

Søren Nimal

"Super autoværksted"

Super autoværksted, god service, er kommet der i snart 15 år

Conni Nielsen

"Behandlet fantastisk"

11 biler købt/solgt og serviceret - gennem ca. 35 år

Søren Dalgaard

Se flere anmeldelser på Facebook​

Skal vi tag dialogen pr. mail?

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror Autohjørnet Køge ApS kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel. Udfyld venligst nedenstående kontaktformular, så vender vi retur snarest.

Du kan også benytte kontaktformularen. Alle skriftlige henvendelser forsøges besvaret inden 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

Vi kan også tage dialogen pr. telefon?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Autohjørnet Køge ApS

Nørre Boulevard 174, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

CVR: 57613319

Åbningstider værksted

Mandag-torsdag 7.30 – 16.00
​Fredag 7.30 – 15.00

Find din servicebog her

Åbningstider Butik

Mandag-torsdag 7.30 – 17.00
​Fredag 7.30 – 16.00
Mekanisk Garantiforsikring