Klargøring af bil og varevogn

Professionel klargøring af bil

Trænger din bil til en grundig rengøring? Så er du kommet til det rette sted. Hos Autohjørnet Køge ApS står vi klar med professionel klargøring af bil og varevogn, som vi udfører til fordelagtige priser for både privatpersoner og erhvervskunder.

Vi holder til i Køge, og vi har derfor særligt mange kunder fra vores eget lokalområde samt Herfølge, Solrød og flere andre omkringliggende områder.

Vi står klar til at rengøre din bil

Der kan være flere forskellige grunde til, at du ønsker vores hjælp til klargøring af bil. Det kan for eksempel være, at din bil skal sælges, og du godt kunne tænke dig at sikre dig, at den fremstår salgsklar og indbydende. Det kan også være, at du ønsker at klargøre din leasingbil inden returnering.

Ydermere kan en grundig rengøring af bil være ønskværdig, hvis du har hund eller børn i bilen, og der derfor trænger til en rengøring – enten i det daglige eller efter en ferie.

Indhent et tilbud på klargøringen af lige netop din bil

Skal din bil klargøres i forbindelse med syn, salg, returnering eller blot ved behov for en grundig rengøring indvendigt og/eller udvendigt? Hos Autohjørnet Køge ApS står vi klar til at hjælpe dig, uanset hvilken form for klargøring af bil du har behov for. Kunne du tænke dig en pris på din opgave, så er du velkommen til at kontakte os eller til at kigge forbi vores værksted til en snak.

Vi holder til i Køge, og vi har særligt mange kunder fra lokalområdet samt Herfølge, Solrød og andre nærliggende områder. Vi står klar til at rengøre og klargøre din bil eller varevogn, hvad enten du er privatperson eller erhvervskunde.

Kontakt os for mere information

Vi tilbyder også andre services som for eksempel polering af bil, reparation af stenslag, lakforsegling, reparation af elbil og klargøring til syn.

Kontakt os og hør mere. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Hvad siger vores kunder

Herunder finder du et udpluk af de udtalelser vi har fået gennem årene.

"Kanon service"

Kanon service en klar anbefaling herfra mig.

Martin Ravn

"Super søde"

Rigtig god service! Og super søde mennesker.

Søren Nimal

"Super autoværksted"

Super autoværksted, god service, er kommet der i snart 15 år

Conni Nielsen

"Behandlet fantastisk"

11 biler købt/solgt og serviceret - gennem ca. 35 år

Søren Dalgaard

Se flere anmeldelser på Facebook​

Skal vi tag dialogen pr. mail?

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror Autohjørnet Køge ApS kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel. Udfyld venligst nedenstående kontaktformular, så vender vi retur snarest.

Du kan også benytte kontaktformularen. Alle skriftlige henvendelser forsøges besvaret inden 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

Vi kan også tage dialogen pr. telefon?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Autohjørnet Køge ApS

Nørre Boulevard 174, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

CVR: 57613319

Åbningstider værksted

Mandag-torsdag 7.30 – 16.00
​Fredag 7.30 – 15.00

Find din servicebog her

Åbningstider Butik

Mandag-torsdag 7.30 – 17.00
​Fredag 7.30 – 16.00
Mekanisk Garantiforsikring