Reparation af elbil hos erfarne teknikere

Har du en elbil, der skal repareres?

Hvis du har en elbil, der skal have foretaget en reparation, så er det vigtigt, at du vælger et autoværksted, der ved, hvordan opgaven klares. Netop dette finder du her hos os i Autohjørnet Køge ApS. Vi tager hånd om reparation af elbiler med stor ekspertise, og i hænderne på vores erfarne teknikere er din elbil altid helt sikker.

På vores værksted tager vi imod elbilejere fra hele området omkring Køge, herunder Solrød og Herfølge. Hvis du bor i nærheden med en elbil, der skal repareres, kan du derfor også nemt komme her forbi med den. Vi reparerer alle el- og hybridbiler, og vi er derfor også i stand til at klare netop den reparation, du har brug for hjælp til.

Reparation af elbil med grundig fejlfinding

Vores arbejde med reparation af elbil starter altid med en grundig fejlfinding, så vi kan reparere netop den problemstilling, der er opstået. Til dette har vi investeret i moderne udstyr, som sikrer, at vi kan udføre en utroligt præcis diagnosticering af bilen.

Vi forstår desuden vigtigheden af din elbil i din daglige tilværelse. Derfor stræber vi efter hurtige reparationstider uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og skulle der være behov for at beholde din elbil på værkstedet over flere dage, så kan vi stille en lånebil til rådighed for dig.

Hvis du skal have foretaget reparation af elbil i forbindelse med en forsikringsskade på bilen, så kan du også komme ind med den til os. Vi er nemlig godkendte af samtlige forsikringsselskaber, og vi tager derfor også forsikringsopgaver, der kræver en særlig ekspertise.

Kontakt os og kom godt tilbage på vejene i din elbil

Hvis du vil forbi med elbilen på vores værksted for at få den repareret, så er du altid velkommen til at kontakte os på forhånd. Vi tilbyder desuden også service af elbiler, hvis bilen trænger til et eftersyn.

Hvad siger vores kunder

Herunder finder du et udpluk af de udtalelser vi har fået gennem årene.

"Kanon service"

Kanon service en klar anbefaling herfra mig.

Martin Ravn

"Super søde"

Rigtig god service! Og super søde mennesker.

Søren Nimal

"Super autoværksted"

Super autoværksted, god service, er kommet der i snart 15 år

Conni Nielsen

"Behandlet fantastisk"

11 biler købt/solgt og serviceret - gennem ca. 35 år

Søren Dalgaard

Se flere anmeldelser på Facebook​

Skal vi tag dialogen pr. mail?

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror Autohjørnet Køge ApS kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel. Udfyld venligst nedenstående kontaktformular, så vender vi retur snarest.

Du kan også benytte kontaktformularen. Alle skriftlige henvendelser forsøges besvaret inden 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

Vi kan også tage dialogen pr. telefon?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Autohjørnet Køge ApS

Nørre Boulevard 174, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

CVR: 57613319

Åbningstider værksted

Mandag-torsdag 7.30 – 16.00
​Fredag 7.30 – 15.00

Find din servicebog her

Åbningstider Butik

Mandag-torsdag 7.30 – 17.00
​Fredag 7.30 – 16.00
Mekanisk Garantiforsikring