Opbevaring af dæk på vores dækhotel

Mangler du plads til at opbevare dine dæk derhjemme?

Kører du med sæsondæk, og har du ikke selv plads derhjemme til at opbevare dine sommer- og vinterdæk, når de ikke er i brug? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Autohjørnet Køge ApS tilbyder vi blandt andet opbevaring af dæk for private bilejere og erhvervskunder. Vores kunder kommer typisk fra vores eget lokalområde i Køge, Solrød, Herfølge og flere andre omkringliggende steder.

Vi tilbyder også at skifte dækkene for dig

Hvis du kører med henholdsvis sommerdæk og vinterdæk, så skal dine dæk på bilen skiftes to gange om året. Hvis du ønsker at slippe for at skulle gøre dette arbejde selv, så kan vi naturligvis også hjælpe dig med et dækskift.

Skal vi skifte dine dæk for dig, kan du også spare dig selv for en masse besvær med at skulle transportere dækkene frem og tilbage mellem din adresse og vores værksted ved blot at lade os stå for din opbevaring af dæk.

Hvis du ønsker vores hjælp til at få skiftet dækkene, holder vi også gerne øje med, hvornår det er tid til at investere i nye dæk. Det er typisk, når dækmønsteret er slidt ned, eller når dækkene er omkring 5-6 år gamle, da der i så fald er en risiko for, at gummiet går i stykker. 

Få en pris på opbevaring af dæk hos os

Du er velkommen til enten at tage kontakt til os eller til at kigge forbi vores værksted og dækhotel for at høre nærmere eller for at indhente priser på opbevaring af dæk hos os. Ønsker du både opbevaring af dæk og hjælp til dækskift, så udarbejder vi gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Vores værksted og dækhotel er beliggende i Køge, og vi henvender os særligt til både privatpersoner og erhvervskunder i Køge, Herfølge, Solrød og omegn. 

Hvad siger vores kunder

Herunder finder du et udpluk af de udtalelser vi har fået gennem årene.

"Kanon service"

Kanon service en klar anbefaling herfra mig.

Martin Ravn

"Super søde"

Rigtig god service! Og super søde mennesker.

Søren Nimal

"Super autoværksted"

Super autoværksted, god service, er kommet der i snart 15 år

Conni Nielsen

"Behandlet fantastisk"

11 biler købt/solgt og serviceret - gennem ca. 35 år

Søren Dalgaard

Se flere anmeldelser på Facebook​

Skal vi tag dialogen pr. mail?

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror Autohjørnet Køge ApS kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel. Udfyld venligst nedenstående kontaktformular, så vender vi retur snarest.

Du kan også benytte kontaktformularen. Alle skriftlige henvendelser forsøges besvaret inden 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

Vi kan også tage dialogen pr. telefon?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Autohjørnet Køge ApS

Nørre Boulevard 174, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

CVR: 57613319

Åbningstider værksted

Mandag-torsdag 7.30 – 16.00
​Fredag 7.30 – 15.00

Find din servicebog her

Åbningstider Butik

Mandag-torsdag 7.30 – 17.00
​Fredag 7.30 – 16.00
Mekanisk Garantiforsikring