Forsikringsskade på bil – taksering og reparation

Har du været ude for et uheld?

Har du fået en skade på din bil, og leder du i den forbindelse efter et lokalt autoværksted i nærheden af Køge, Herfølge eller Solrød, der er godkendt af dit forsikringsselskab? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

​Hos Autohjørnet Køge ApS tilbyder vi blandt andet vores hjælp i forbindelse med forsikringsskade på bil, og vi henvender os både til privatpersoner og erhvervskunder, ligesom vi takserer og reparerer alle slags biler og varevogne – herunder også elbiler og hybridbiler.

Vi er godkendt af alle forsikringsselskaber

Vi er godkendt af alle forsikringsselskaber til at foretage skadetaksering og reparation på alle bilmærker og -modeller. Dette arbejde har vi udført i mere end 40 år, og vi har dermed den fornødne erfaring og ekspertise til at varetage en forsikringsskade på bil.

Vi stiller en lånebil til rådighed

Det er altid besværligt, når bilen skal på værksted, uanset om der er tale om en forsikringsskade på bil, en almindelig reparation eller et serviceeftersyn, for hvordan skal man så komme til og fra arbejde? Hvordan skal man hente og aflevere børnene? Hvordan skal man få alle de tunge dagligvarer hjem fra supermarkedet?

Vi stiller naturligvis en lånebil til din rådighed i forbindelse med dit værkstedsbesøg. På den måde har du altid noget at køre rundt i, indtil vi har undersøgt omfanget af bilens skader og foretaget den nødvendige reparation af bil.

Kan bilen ikke køre? Vi kommer og henter den

Hvis din bil som følge af skaderne ikke kan køre, eller hvis du ikke er tryg ved at køre den forbi vores autoværksted i den tilstand, den er i efter uheldet, så tilbyder vi autohjælp. Vi kommer dermed og henter din bil, hvor den befinder sig, hvad enten det er i Køge, Herfølge, Solrød eller omegn.

Har du fået en forsikringsskade på bil? Kontakt os i dag

Hvis du har fået en forsikringsskade på din bil, så kontakt os gerne så hurtigt som muligt, så vi kan aftale nærmere. Er bilen blevet så beskadiget, at den ikke kan køre, så tilbyder vi også autohjælp. Kontakt os, så finder vi en løsning.

Hvad siger vores kunder

Herunder finder du et udpluk af de udtalelser vi har fået gennem årene.

"Kanon service"

Kanon service en klar anbefaling herfra mig.

Martin Ravn

"Super søde"

Rigtig god service! Og super søde mennesker.

Søren Nimal

"Super autoværksted"

Super autoværksted, god service, er kommet der i snart 15 år

Conni Nielsen

"Behandlet fantastisk"

11 biler købt/solgt og serviceret - gennem ca. 35 år

Søren Dalgaard

Se flere anmeldelser på Facebook​

Skal vi tag dialogen pr. mail?

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror Autohjørnet Køge ApS kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel. Udfyld venligst nedenstående kontaktformular, så vender vi retur snarest.

Du kan også benytte kontaktformularen. Alle skriftlige henvendelser forsøges besvaret inden 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

Vi kan også tage dialogen pr. telefon?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Autohjørnet Køge ApS

Nørre Boulevard 174, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

CVR: 57613319

Åbningstider værksted

Mandag-torsdag 7.30 – 16.00
​Fredag 7.30 – 15.00

Find din servicebog her

Åbningstider Butik

Mandag-torsdag 7.30 – 17.00
​Fredag 7.30 – 16.00
Mekanisk Garantiforsikring